مطالبه انجمن تلفن همراه، تبلت و لوازم جانبی ایران از رئیس جمهور منتخب

انجمن تلفن همراه، تبلت و لوازم جانبی ایران با ارسال نامه‌ای به رئیس جمهور دولت چهاردهم، به منظور شفافیت بیشتر در این حوزه، خواستار فعالیت مجدد کارگروه تلفن همراه شدند.

اخبار پارسیان همراه
منتشر شده در تاریخ: ۱ مرداد ۱۴۰۳
مطالبه انجمن تلفن همراه، تبلت و لوازم جانبی ایران از رئیس جمهور منتخب

عبدالمهدی اسدی – رئیس هیأت مدیره انجمن تلفن همراه، تبلت و لوازم جانبی ایران، به نمایندگی از تمامی اعضای این انجمن با ارسال نامه‌ای به رئیس جمهور دولت چهاردهم – جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان، ضمن تبریک به ایشان، درخواست کرد تا کارگروه تلفن همراه مجددا فعالیتش را آغاز کند.

عبدالمهدی اسدی در ابتدا گفت:

ضمن عرض تبریک انتخاب شایسته حضرتعالی به عنوان رئیس جمهور منتخب مردم سرافراز و شریف ایران، به استحضار می‌رساند انجمن تلفن همراه، تبلت و لوازم جانبی ایران با ۲۳۵ عضو به عنوان تنها تشکل تخصصی زیر مجموعه اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی ایران، همواره سعی و تلاش نموده که از طریق مدیریت شرکتهای عضو تا حد امکان از کمبود کالا و بی‌ثباتی در بازار و تضییع حقوق مصرف کنندگان پیشگیری نماید.

وی ادامه داد:

در دولت دوازدهم سال (۱۳۹۶) کارگروهی به ریاست وزیر محترم وقت صمت تشکیل که کلیه سازمان‌ها و مرتبطین واردات تلفن همراه اعم از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سازمان استاندارد، بانک مرکزی، همتا، گمرک جمهوری اسلامی، سازمان توسعه و تجارت، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان در این کارگروه حضور داشتند و نتیجه تشکیل جلسات، به ثمر نشستن طرح رجیستری و شفافیت در تمام مراحل واردات و خدمات پس از فروش بود.

به نحوی که به جرأت می‌توان گفت تلفن همراه تبدیل به یکی از شفاف‌ترین کالاهای کشور در زمینه واردات و عرضه و خدمات پس از فروش گردید. این کارگروه هر ماه فهرست کامل تلفن همراه وارداتی به تفکیک برند و میزان واردات برندها به دلار و میزان سهم بازار هر مدل و هر برند شرکت‌ها و همچنین ریز اطلاعات ورود تلفن همراه با رویه مسافری را در اختیار انجمن قرار می‌داد.

رئیس هیأت مدیره انجمن تلفن همراه، تبلت و لوازم جانبی ایران افزود:

متأسفانه در دولت سیزدهم سال (۱۴۰۰) کارگروه تلفن همراه تعطیل و بدون هیچ اطلاع قبلی از آبان ماه ۱۴۰۱ ارائه کلیه آمارها اعم از میزان واردات شرکت‌ها و برندها و مدل‌ها و کلیه عواملی که باعث شفافیت و جلوگیری از وقوع رانت می‌گردید، از طرف سازمان‌های ذیربط متوقف و علیرغم پیگیری‌های بسیار زیاد انجمن (که مکاتبات آن موجود می‌باشد) پاسخی دریافت نکرده‌ایم.

در سال‌های اخیر شاهد وقوع تخلفاتی همچون موضوع پرونده چای دبش در کشور بوده‌ایم و به نظر می‌رسد این عدم شفافیت در بازار موبایل نیز زمینه‌ای مستعد برای اتفاقات مشابه می‌باشد.

لذا خواهشمند است به نحو مقتضی اطلاعات و آمار در اختیار انجمن قرار گرفته و در صورت صلاحدید به منظور ایجاد شفافیت، مجدداً کارگروه
مذکور در دولت چهاردهم نیز تشکیل گردد.

همچنین عنوان کرد:

موضوع مهم دیگر این که هر یک از ما ب عنوان یک فرد ایرانی آرزو داریم روزی شاهد تولید تلفن همراه باکیفیت در کشور عزیزمان باشیم. لیکن واقعیت این است که برای رسیدن به این آرزو نیازمند تخصص و امکانات و بهره‌مندی از تکنولوژی روز دنیا هستیم.

از آنجا که در دولت سیزدهم تعداد قابل ملاحظه‌ای پروانه تولید تلفن همراه صادر گردیده، این سوال برای انجمن مطرح است که آیا در دولت چهاردهم نیز این سیاست کماکان ادامه خواهد داشت و اگر چنین است تقاضا دارد دستور فرمایید مسئولین و کارشناسان محترم تعریف دقیق و شفافی از تولید تلفن همراه را بیان نمایند.

در پایان گفت:

در خاتمه تأکید می‌نماید این انجمن به عنوان تنها تشکل تخصصی با در نظر گرفتن منافع ملی و با هدف تحقق برنامه‌های دولت چهاردهم در
حوزه تلفن همراه، آماده همکاری و دریافت رهنمودهای حضرتعالی و دیگر مسئولین محترم می‌باشد.

نامه انجمن تلفن همراه، تبلت و لوازم جانبی ایران به رئیس جمهور منتخب
نامه انجمن تلفن همراه، تبلت و لوازم جانبی ایران به رئیس جمهور منتخب

اخبار مشابه

وزیر اقتصاد: برای آیفون‌هایی که قبلا وارد شده برنامه خواهیم داشت

عبدالناصر همتی: با توجه به موافقت دولت با رجیستری آیفون‌های بالای ۱۳، در زمینه آیفون‌هایی که در دست مردم است و قبلاً وارد کشور شده، نیز تمهیدی خواهیم کرد.
۱۲ آذر ۱۴۰۳

عبدالرحمن رحیمی: چند‌ارزی باعث ایجاد رانت و عدم‌‌‌النفع دولت می‌شود

دومین کنگره موبایل ایران شهریورماه گذشته با خبرهایی از تلاش برای رفع ممنوعیت، بازار کم عرضه موبایل، تحولات در بازار تکنولوژی، تولید داخلی موبایل، عدم‌تخصیص ارز و... همراه بود.
۹ مهر ۱۴۰۳

از رویا تا واقعیت؛ سرنوشت آیفون ۱۶ در ایران چه می‌شود؟

بازار موبایل در هفته‌های اخیر با اخباری از جمله تاثیرات تغییر منشأ ارز واردات موبایل، یک‌صدایی برای رفع ممنوعیت واردات گوشی‌های آی‌فون و کاهش ۱۶ درصدی واردات تلفن همراه در نیمه اول سال جاری درگیر بود.
۵ مهر ۱۴۰۳

دومین کنگره موبایل ایران 26 تا 30 شهریور 1403 برگزار می‌شود

دومین کنگره موبایل ایران به صورت رسمی از تاریخ 26 تا 30 شهریور به مدت 5 روز از ساعت 12 لغایت 21 در مرکز نمایشگاهی ایرانمال برگزار می‌شود.
۱۱ شهریور ۱۴۰۳